Mijn Winkelwagen

Led Railverlichting 1-Fase

LED spots

 

Led Track Light/spot:
Deze Led Track spots zijn kantelbaar en 360º draaibaar ze hebben hetzelfde effect als Led-Spotlampen en worden vooral gebruikt om bepaalde producten of voorwerpen extra uit te lichten ze hangen veel in Winkels, Warenhuizen, Museums,  Galerijen, enz.
De led Track Spots kunnen eenvoudig verplaats worden op de Spanningsrail ( los te verkrijgen) om zo de juiste verlichting naar wens te krijgen.
Door het eenvoudige ontwerp kan de Led Track light/Spot overal geplaats worden zonder te domineren, verkrijgbaar in zwarte of witte behuizing.

Licht kleuren en sterkte:
De led Track light/spot heeft een energieverbruik vanaf 25W en een lichtvermogen vanaf 2500 Lumen en is verkrijgbaar in de kleuren K3000 ( warm licht) en K4000 ( daglicht).

Montage:
Om deze Track Spot te monteren aan het plafond heeft u een speciale rail nodig (Optie) deze rail is 150cm lang en kan doormiddel van hulpstukken verlengd worden.
De rail word aan 1 zijde aangesloten op het elektrische net (zie video).  Alle spots kunnen door middel van een simpele sluiting gemonteerd worden op deze rail en doordat het een spanningsrail betreft branden uw spots zodra deze bevestigd zijn.(plug and play).

Prijs:
Wij bestellen ons producten rechtstreeks bij de fabriek waardoor wij onze zeer concurrerende prijzen kunnen behouden.
Als u geïnteresseerd bent in grote hoeveelheden, neem dan direct contact met ons op.

 

panel led redondo panel led cuadrado panel led rectangular panel led rgb
 Track Spots op Rail  Kantelbare track spots  Zwarte Kantelbare trackspot  Hanglampen LED
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren