Mijn Winkelwagen

WINKEL VERLICHTING

LED spots, Downlighters, Led Panels en Railverlichting

Dimay ontwerpt en ontwikkelt haar eigen LED spots en LED verlichting. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen zéér scherpe prijzen aanbieden.

Downlighters:
Zijn ronde verlichting inbouwarmaturen met verschillende diameters en zijn eenvoudig in te bouwen in een systeemplafond of een plafond met daarboven een loze ruimte van minimaal 3cm.
Dimay Led Downlighters zijn uitermate geschikt voor algemene verlichtingstoepassingen zoals bijvoorbeeld in winkels, gangen, kantoren, toiletten, keukens en openbare gebouwen.

Led Spots:
Led spots zijn geschikt voor het uitlichten van speciale producten zoals bijvoorbeeld: schilderijen, vitrinekasten, etalages etc.

Led Paneel Rond:
Ronde ledpanelen geven niet zoals een downlighter een bundel licht naar beneden maar stralen breed uit zoals een normaal ledpaneel. De ronde Led panelen hebben verschillende diameters en zijn eenvoudig in te bouwen in een systeemplafond. Het energieverbruik is vele malen gunstiger als de als de traditionele TL verlichting en ze zijn ook zeer goed toe te passen bijvoorbeeld in winkels, gangen, kantoren, toiletten, keukens en openbare gebouwen.

Led Railverlichting:
Onze Track light Spots op rail kunnen worden geplaatst volgens de behoeften van de verlichting, die volledig instelbaar is. Dit type focusrail-enkelfase heeft een vermogen van 30w, wat een hoge lichtintensiteit genereert. De openingshoek van 24 ° helpt producten te verlichten en te benadrukken. Het is vervaardigd in aluminium en het ontwerp is elegant, fijn en licht, het geeft een modern en aantrekkelijk beeld.

Onderstaande Led spots, Led downlighters en led panelen worden geleverd inclusief driver..

Lichtkleuren:Onze Led spots en Led downlighters zijn leverbaar in de volgende lichtkleuren: K3000 Warm licht, K4000 Wit licht en K6000 Koel licht.


foco led direccionable panel led redondo foco led empotrable foco de carril led
 LED Spot 5watt  Rond LED Paneel 9watt  Ronde Downlighter  Track spot
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren