Mijn Winkelwagen

Bouwlampen

Bouwlampen (Floodlight) IP66

De LED Bouwlampen van Dimay worden ook wel LED Floodlight genoemd. LED Floodlight is de Engelse uitdrukking voor led bouwlamp of led verstraler.

Verlichting:
Met een bouwlamp zet je een voorwerp of plaats goed in de schijnwerpers. Ideaal wanneer je ’s nachts buiten werkt of een object wilt beveiligen. Je kunt kiezen voor verschillende soorten bouwlampen. Traditionele lampen met snoer, RGB Bouwlampen maar ook oplaadbare LED-bouwlampen (Accu of Solar ) die je eenvoudig overal neer kunt zetten. Ook wanneer een stroompunt niet direct voorhanden is. Zoek je een meer permanent oplossing? Je vindt hier ook verschillende bouwlampen met standaard voor bevestiging aan een vast object.
Het is bijzonder aangenaam om een heel aparte sfeer te creëren met projectors, bijvoorbeeld in uw tuin of op uw parkeerplaats. Met LED verlichting zijn de lampen energiezuinig en dus beter voor uw elektriciteitsrekening.


Gebruik:
DIMAY LED biedt LED-schijnwerpers als professionele lichtoplossing en deze kunnen aangepast worden aan uw specifieke behoeften, zoals terminals van vrachtafhandeling, parkings, sport en commerciële lokalen, magazijnen en opslagplaatsen, koelvoorzieningen, een ondergrondse parkeergarage en tunnels. De LED projectors zijn geschikt voor indoor of outdoor. Alle onze projectoren hebben de norm IP 65 of hoger en zijn waterdicht.

Ronde Schijnwerpers Bouwlampen Bouwlamp RGB uitvoering Bouwlamp met bewegingssensor
Ronde Schijnwerpers Bouwlampen (Floodlights) Bouwlamp RGB uitvoering Bouwlamp met bewegingssensor
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren